Marktplaats

Marktplaats Adverteren

Een extra kanaal om bezoekers te verkrijgen is via Marktplaats ( AdMarkt ). Marktplaats.nl krijgt iedere dag duizenden bezoekers die allemaal op zoek zijn naar een heleboel verschillende producten en sinds kort ook diensten. Door middel van een koppeling (API) is het relatief simpel om via een productfeed al uw producten op Marktplaats te zetten. Hierdoor kunnen er erg veel bezoekers behaald worden met als uiteindelijke doel meer conversies tegen een goede ROI ( Return On Investment ). Hieronder een opsomming van diverse punten die de kracht van Marktplaats eigenlijk kort samenvatten:

 

  • Lage investering, hoog rendement (weten we uit ervaring)
  • Veel extra verkeer naar uw site
  • Inzicht in het rendement
  • Betalen per klik, CPC vanaf 0,01 cent!
  • Wij implementeren uw Product Feed, geen technische kennis nodig
  • Extra naamsbekendheid
  • Bepaal de gewenste producten zelf

Kansen op Marktplaats voor uw bedrijf

Wij zijn ervan overtuigd dat Marktplaats voor veel webwinkels een additionele bron van traffic en uiteindelijk ook conversies is. Het is eenvoudig en snel op te zetten en levert in vrijwel alle gevallen een positief rendement op. We kunnen binnen een week de Marktplaats koppeling live hebben. Het is dan dus mogelijk om erg snel duizenden producten online te hebben. Dit is ideaal voor de meeste MKB webshops. Hierdoor heeft u ook direct extra bezoekers op uw website. Het kost u vrijwel geen werk. Het enige wat u hoeft te doen is een productfeed  URL aanleveren.

Investering adverteren op Marktplaats

De investering voor het adverteren op Marktplaats is vrij simpel te berekenen en is vergeleken met andere advertentiekanalen ook erg laag. Hieronder een overzicht van de investering:

 


Eenmalige opzetkosten van de koppeling:                               €250
Marktplaats kosten koppeling per kwartaal:                             €105
Optimalisatie kosten van de koppeling per maand:                 €80

 

Daarnaast komen de kosten per klik er nog bij. Dit is afhankelijk van het aantal bezoekers dat via Marktplaats naar uw website komen. U ontvangt hiervoor iedere maand een aparte factuur van Marktplaats zelf. Daarnaast ontvangt u iedere maand van ons een overzicht met het aantal conversies dat u via Marktplaats heeft ontvangen. Op deze manier kan u zelf eenvoudig uitrekenen wat uw rendement is.

 

We werken niet met een vast contract en u kan opzeggen wanneer u dat zelf wil.

Neem contact op