Kenniscentrum

Linkbuilding Tips & Tricks

Linkbuilding is erg belangrijk als het gaat om SEO optimalisatie, daarom zijn wij altijd bezig om onze Linkbuilding skills uit te breiden. Met Linkbuilding zorg je ervoor dat er genoeg links in je website staan waarop gebruikers kunnen doorklikken om zo bij andere content uit te komen. Wij bij Marketingtotaal gaan voor kwaliteit boven kwantiteit om de het meeste uit Linkbuilding te halen. 

Meer over Linkbuilding Tips & Tricks

SEO Structuur

De opbouw van een bestaande of nieuwe website is erg belangrijk. Voor de organische ranking in zoekmachines is het belangrijk dat de pagina structuur goed in elkaar zit. Het is de bedoeling dat je met een goede structuur de website optimaliseert voor de zoekmachines oftewel SEO. Maar hoe doe je dit precies?

Meer over SEO Structuur

Google Ads campagne optimalisatie

Google Ads is voor de meeste websites de belangrijkste bron om conversie te genereren. Wij kijken naar de relevantie binnen uw Google Ads campagne en naar de kwaliteitsscores. Wij doen elke dag ons best om uw Google Ads campagne te optimaliseren om zo uw conversie te verhogen.

Meer over Adwords Optimalisatie

Laadtijd optimalisatie

Een snelle website is tegenwoordig erg belangrijk. Het is voor diverse aspecten van belang die hieronder kort toegelicht staan. Daarnaast hebben we nog een opsomming gemaakt van zogeheten quick wins. Dit is toe te passen op website’s waardoor de laadtijd zal verbeteren. Voor veel van deze tips is echter wel wat technische/programmeer kennis vereist. Ook bestaan er in diverse CMS systemen handige tools die dit al voor je uit handen kunnen nemen.

Meer over Laadtijd optimalisatie

Succesvolle SEO teksten

Hoe schrijf je nou precies een succesvolle SEO tekst en zorg je ervoor dat je teksten beter zijn dan die van de concurrent en dat bezoekers de teksten ook echt lezen en als waardevol beschouwen? Ons team is gespecialiseerd in goede SEO teksten.

Meer over Succesvolle SEO teksten

Adwords in het buitenland

Een Adwords campagne opzetten voor uw website buiten Nederland? Met een internationaal Adwords account zorgt u voor meer verkeer en meer conversies indien van toepassing. Een succesvolle campagne opzetten in het buitenland kan soms iets anders zijn dan een campagne in Nederland of België. Er zijn een aantal dingen die erg belangrijk zijn en waar u op moet letten als u van start gaat. Deze hebben wij hieronder voor u opgesomd.

Meer over Google Ads in het buitenland

Adverteren op marktplaats

Marktplaats kan een geweldig medium zijn om extra bezoekers te creëren. Naast de gratis advertenties of de betaalde particuliere advertenties die we eigenlijk allemaal wel kennen heeft Marktplaats ook een advertentiesysteem genaamd: Admarkt. Hierop kunnen bedrijven adverteren en wordt er betaald voor iedere klik op een advertentie.

Meer over Adverteren op marktplaats