Diensten

Google

We zijn gespecialiseerd in Google. Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Shopping en SEO. Iedere dag werken we hard voor onze klanten om optimaal resultaat te behalen binnen Google. Het is voor websites zeer waardevol om hier inzicht in te krijgen, daarom staan wij voor u klaar.

Meer over Google

Social Media

Facebook, Twitter en Google+ zijn allemaal Social Media platforms waar uw potentiële klanten gebruik van maken. Wij helpen u met het opzetten van een succesvolle campagne voor uw bedrijf.

Meer over Social Media

Marktplaats

Marktplaats is een makkelijke en effectieve bron om meer bezoekers en omzet te genereren. Met behulp van een product feed nemen wij u al deze zorgen direct uit handen. Hierdoor worden al uw producten op Marktplaats aangeboden.

Meer over Marktplaats

Website

U wilt graag een nieuwe website? Vraag dan eens een vrijblijvend gesprek aan met MA Marketing.  Bij een nieuwe website is het belangrijk dat uw fundament goed staat en dat u vooraf weet wat u wilt. Het is belangrijk dat alles eerst wordt uitgedacht waarna de realisatie kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat uw website vanaf het begin goed staat. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw SEO een maximaal effect heeft, dat de bezoekers uit Google Ads goed converteren en dat alles bij te houden is in Analytics. 

Meer over Website

Bing

Bing is net als Google een zoekmachine. Wij zetten een optimale advertentie campagne op gericht op gebruikers van Bing. Een groot voordeel hierbij is dat de CPC lager ligt dan bij Adwords.

Meer over Bing

Laadtijd

Een goede laadtijd van een website is heel erg belangrijk en ook dit wordt opgepikt door zoekmachines. Wanneer uw website snel en optimaal is zal uw website hoger in zoekmachines weergegeven worden. Wij kunnen u helpen bij het checken van uw laadtijd en het verbeteren hiervan. Ons team zet zich elke dag in om laadtijden te verbeteren.

Meer over Laadtijd