Google

Google Ads

Google Adwords is onze specialiteit. Iedere dag werken we hard voor onze klanten om  optimaal resultaat te behalen voor onze klanten met het advertentie programma van Google. Haal meer uit Adwords.

Meer over Google Ads

Analytics

Google Analytics kan een ingewikkeld programma zijn. Echter kan het voor websites ook als zeer waardevol beschouwd worden. Inzicht verkrijgen in het gedrag van uw potentiële klanten is wat wij doen.

Meer over Analytics

Display

Met het Google Display Netwerk kan je gerichte advertenties inzetten voor specifieke doelgroepen. Verder kan je zelf instellen wat voor advertenties, wat je budget is en meer. Wij zijn elke dag bezig om dit proces te verbeteren. Hoe zorg je ervoor dat je deze en meer mogelijkheden van het Google Display Netwerk ten volle benut?

Meer over Display

Shopping

Eigenlijk is Google Shopping een soort uitbreiding op Google Adwords. Het is een marketing programma binnen de zoekresultaten van Google. De reclames bestaan niet alleen meer uit tekst. Aan de reclames zijn foto’s, beschrijvingen en prijzen toegevoegd. Google Shopping werkt niet zoals Adwords op basis van zoekwoorden, maar met een product feed. Deze product feed bestaat uit bijvoorbeeld een foto, een beschrijving en een aantal attributen. Google matched jouw product feed met zoekopdrachten van gebruikers.

Meer over Shopping

SEO Linkbuilding

SEO is constant in beweging. Google past haar algoritmes constant aan waardoor het belangrijk is voor websites om dit goed bij te houden. Op deze manier kunnen meer organische bezoekers worden behaald. Wij zijn gespecialiseerd in Linkbuilding en kunnen u hier verder mee helpen zodat u nog meer bezoekers op uw website krijgt.

Meer over SEO Linkbuilding

SEO Teksten

SEO is constant in beweging. Google past haar algoritmes constant aan waardoor het belangrijk is voor websites om dit goed bij te houden. Op deze manier kunnen meer organische bezoekers worden behaald. Wij zijn gespecialiseerd in SEO teksten en kunnen u hier verder mee helpen zodat u nog meer bezoekers op uw website krijgt, door middel van goede SEO teksten die opgepikt worden door Google.

Meer over SEO Teksten